STRONG by Zumba

Tällä tunnilla ei lasketa toistoja, vaan treenataan musiikin ohjaamana. Tunti yhdistää kehonpainoharjoittelua, muokkausta, syketreeniä ja hyppyjä tehokkaaksi, musiikkiin synkronoiduksi koko kehon harjoitukseksi. Nimestään huolimatta tunti ei ole tanssillinen, vaan verrattavissa HIIT-treeneihin. Tunnilla fiilistä saadaan nimenomaan tätä tuntia varten juuri näihin liikkeisiin sopivaksi suunnitellusta ja äänitetystä modernista musiikista. Musiikki auttaa jaksamaan vielä yhden toiston, kun pää jo tahtoo sanoa ei.

STRONG on yhden tunnin treeni, jonka aikana poltat kaloreita samalla kun muokkaat koko kehon lihaksia. Tunti yhdistelee perinteisiä liikkeitä kuten kyykkyjä ja punnerruksia räjähtäviin hyppyihin ja sykettä kohottaviin koko kehon liikkeisiin kannustaen sinua ylittämään itsesi. Tunti koostuu alkulämmittelystä, neljästä treeniosiosta ja loppuvenyttelystä. Kullakin treenikvadrantilla on oma nimensä:
1 IGNITE (tuttavallisemmin sytytys) – jonka aikana valmistellaan kroppaa nopeampiin ja rankempiin suorituksiin sykettä maltillisesti nostamalla.
2 FIRE UP (pökköä pesään) – jonka aikana alkaa jo vähän hengästyttää, ja joka sisältää myös haastavampia, sykettä kohottavia osioita.
3 PUSH YOUR LIMITS (koetellaan rajoja) – jonka aikana annetaan parastamme, niin että hengästyttää oikein toden teolla.
4 FLOORPLAY (lattiahommat) – jonka aikana annetaan keskivartalolle kyytiä.

Tunnille mukaan tarvitset mukavat jumppavarusteet ja kengät, vesipullon, hikipyyhkeen ja alustan. Halutessasi voit käyttää myös treenikäsineitä lattiahommia helpottaaksesi. Tunti sopii parhaiten jotakin liikuntaa jo aikaisemmin harrastaneille.

 

PÄIVÄ Keskiviikko
AIKA 18.00 - 19.00
PAIKKA Moision koulu
OHJAAJA Riikka
>> Tilaa treenikorttisi täältä

OHJAAJA

Tunnilla ohjaajana toimii Riikka, joka on kuulunut Zumba®-ohjaajien ZIN-verkostoon vuodesta 2012 lähtien. Riikan Zumba®-kotisivu löytyy täältä. Muista myös liittyä Facebookryhmään Tanssiliikunta Riikka Harikkala.

Linkki Riikan sivuille

Facebook - Ryhmäliikunta Riikka Harikkala

Lisätietoa Veera Normasto p. 040 355 7332

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.