Jalkapallo logo

TuWe Jalkapallo tänään

Turun Weikkojen jalkapallotoiminta tarjoaa eri ikäisille lajin harrastajille runsaasti eri vaihtoehtoja. Yli kaksikymmentä joukkuetta osallistuu kauden 2018 sarjoihin. 

Poikien juniorijoukkueita ovat: A20, B17, P03, P04, P05, P06, P07/08 ja P10/12. Tyttöjen juniorijoukkueita ovat: BT, T03/04, T05, T06, T07/08 ja T10/12.

Aikuisten joukkueita ovat Naisten edustusjoukkue, Naisten 2-, 3- ja 4-joukkueet, Miesten edustusjoukkueMiesten 2-joukkue (5. Div), Miesten 3-joukkue (6. Div) sekä Miesten 4 ja Miesten 5 jotka koostuvat ikämiessarjan pelureista.

Naisten edustusjoukkue pelaa Naisten Ykkösessä ja Miesten edustusjoukkue Miesten Kolmosessa.

Naisten harrasteryhmä TuWe 4:n toiminnassa voivat olla mukana kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naispuoliset harrastajat iästä tai taitotasosta riippumatta.

Uusia joukkueita perustetaan tarpeen mukaan.

Useat juniorimme ovat edustaneet menestyksekkäästi seuraamme Suomen Palloliiton piirijoukkueissa sekä henkilökohtaisella tasolla SPL:n Turun piirin ja valtakunnallisissa taitokilpailuissa.

Oma keinonurmipintainen kotikenttä Raunistulassa tarjoaa korkeatasoiset ja tasalaatuiset puitteet seuran jalkapallotoiminnan kehittämiseksi.  

Jalkapallolla pitkät perinteet