Moro, moro sanos Reinikaisen Emmi! 7-vuotiaana jalkapallon aloittanut Reiska on aloittanut uransa Turun Nappulaliigassa Pansion joukkueessa. Sieltä tie jatkui TuWeen.

Emmi kävi myös haistelemassa Palloseuran tunnelmaa kolmen vuoden ajan, kunnes teki paluun kotiin Raunistulaan.

Hyvän pelisilmän omaava Emmi voi oikeastaan pelata mitä paikkaa vaan jos käsky käy. Hänet tunnetaan tunnollisena sekä esimerkillisenä pelaajana, joka tekee paljon töitä niin kentällä, kuin kentän ulkopuolellakin. Ei siis ihme, että Reiska on jo monen vuoden ajan saanut pukea "C" nauhan käsivarteensa.

Emmi odottaa vielä pääsyään kentälle tällä kaudella, sillä viime kauden syyspuolella tapahtui ikävä loukkaantuminen. Onneksi kuntoutus on jo edennyt loppumetreille ja pian Neiti Kapteeni saa pukea punaista nuttua ylleen.

Tiesittekö, että Emmi vihaa juoksutrikoita? Emmi painelee menemään mielummin perinteisissä tuulihousuissa, verkkareissa tai shortseissa, mutta ei varmana trikoissa!

Tosin luulen, että jos J. Karjalainen pyytäis häntä pukeutumaan juoksu tightseihin, niin hän saattaisi jopa suostua, sillä Karjalaisen musiikki on erittäin lähellä Reiskan sydäntä

iv> </div> "</div> </div> "