Varsinais-Suomen Junnu Tourin finaalit pelattiin Raisiossa 14.5. lauantaina. Kauden aikana oli seitsemän osakilpailua, joista finaaliin pääsi kahdeksan parasta junnua kolmessa eri sarjassa: tytöt, vanhemmat pojat ja nuoremmat pojat.

TuWesta finaaliin pääsi yhteensä 11 junnua. Tytöistä finalisteja olivat: Jenni Jalonen, Emmi-Noora Roos, Julia Jalonen ja Sonja Reponen. Vanhemmissa pojissa oli kolme finaalissa: Kim Korpela, Matias Mäkilaine ja Tuomas Nurmi. Nuoremmissa pojissa oli neljä: Mikael Bianciardi, Jesse Fredrikson, Daniel Averine ja Oskari Reponen.

Ensimmäisessä osiossa keilattiin kuusi sarjaa. Tytöissä kovinta tulosta esitti Jenni, tulos 1155. Emmi-Noora oli kolmas tuloksella 1117. Nämä jatkoivat kolmen parhaan pudotuspeleihin. Sonja oli finaalin seitsemäs. Pudotuspeleissä Emmi-Noora hävisi SalKein Reetta Neuvoselle pistein 183-198. Loppuottelussa sitten Reetta voitti Jennin pistein 197-159. Joten Jennille hopeamitali ja Emmi-Nooralle pronssimitali.

Vanhemmissa pojissa Kim Korpela oli alkuosion kolmas tuloksella 1225. Matias oli viides ja Tuomas seitsemäs. Pudotuspeleissä Kim hävisi Alfa BC:n Manuel Galijanille pistein 137-195. Näin Kimille pronssimitali. Vanhemmat pojat voitti Alfa BC:n Akseli Norkooli.

Nuoremmissa pojissa kukaan ei päässyt pudotuspeleihin. Mikael oli neljäs, Jesse viides, Daniel kuudes ja Oskari seitsemäs.