Turun mestaruuskisoista tuli viisi mitalia: kolme kultaa ja kaksi pronssia. Yhteensä kuusi tuwelaista pääsi sunnuntain henkilökohtaisiin finaaleihin.

B-miehissä finaaliin pääsivät Erkki Wiik, Jori Kaijanen ja Pertti Ojala. Finaalissa heitettiin ensin kahdeksan sarjaa ja kolme parasta pääsi yhden sarjan mitalipeleihin. Erkki oli paras tuloksella 1639. Mitalipelissä hän sai vastaansa PeKeTeamin Petri Kalasniemen. Erkki voitti kultamitalin pistein 195–177. Jori oli neljäs tuloksella 1501 ja Pertti seitsemäs 1453.

CD-naisissa finaaliin selvisivät Marja Hongisto ja Jonna Saarinen. Jonna oli kuitenkin lomamatkalla, joten hän ei päässyt osallistumaan finaaliin. Marja oli tuloksella 1462 toinen, mutta hävisi mitalipelissä R-4:n Elvi Takatuvalle pistein 193-178. Näin Marja sai pronssimitalin. Elvi voitti kultaa kukistamalla Kaisojen Margareta Koskenojan pistein 179-166.

CD-miehissä Kauko Ilmanen jäi finaalin viidenneksi tuloksella 1359. CD-miehet voitti PeKeTeamin Kari Virtanen.

Suoraan loppukilpailuna heitetyssä miesten kuuden sarjan seniorikisassa kultaa sai Jori Kaijanen tuloksella 1266. Senioreiden parikisassa pronssin saivat Pertti Ojala ja Keijo Wilen, tulos 2377. Junioreiden parikisassa kultaa nappasivat Kim Korpela ja Daniel Averine tuloksella 1935.

Onnittelut mitalisteille!