Tuwe Keilailu on Suomen ensimmäinen keilailun Nuori Suomi- sinettiseura ja tällä hetkellä myös ainoa. Tuo sinetti saatiin helmikuussa 2011. Sinettiseurat auditoidaan kolmen vuoden välein.

Meillä toinen auditointi oli torstaina 19.1. Kupittaalla. Auditoijina olivat Suomen Keilailuliiton toiminnanjohtaja Sami Järvilä ja aluekoordinaattori Krista Pöllänen Lahdesta. Auditointitilaisuus alkoi junnujen keilailuharjoitusta seuraamalla. Sen jälkeen kokoonnuttiin kabinettiin ja käytiin läpi sinettiseuravaatimukset, joita on viisi:

- liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa
- innostuksesta intohimoon
- monipuolisista liikuntataidoista vahvoihin lajitaitoihin ja hyvästä fyysisestä harjoitettavuudesta systemaattiseen harjoitteluun
- urheilullisesta elämäntavasta terveeksi urheilijaksi
- kilpaileminen ja harrastaminen kehittävät
 

Tilaisuuden jälkeen voitiin todeta, että seuramme täyttää edelleen kaikki sinettiseuravaatimukset. Auditointiraportti löytyy kokonaisuudessaan kohdasta: Juniorit/Toimintakäsikirja ja siitä selaa alaspäin kunnes tulee raportti vastaan.

Auditoijien terveiset seurallemme: 

Hieno kehittämisote, valmentajat aktiivisia kouluttautumaan ja osallistumaan valtakunnallisiin tilaisuuksiin. Into näkyy ja lapset nauttivat, sehän on tärkeintä:)

Onneksi olkoon! Seura täytti kaikki Sinettiseurakriteerit ja on näin oikeutettu käyttämään Sinettiseuran laatumerkkiä