Jari, Keijo ja Harri Rankingin parhaat

TuWe Rankingin kolmas osakilpailu keilattiin Kupittaalla Suomen 100-vuotisjuhlia ja pikkujoulua "juhlien".

Ennen kisan alkua jaettiin TuWe Keilailun liikunnallinen Suomen 100-vuotisjuhlavuoden tempauksen palkinnot. Naisten sarjassa palkinnot voittivat Anja Rainisalo, Aino-Maria Saari ja Marja Hongisto. Junioreissa oli kaksi palkittavaa: Daniel Averine ja Veikka Vuolukka. Miehissä kukaan ei palauttanut suorituslappuja, joten palkintoja ei voitu jakaa. Onnea vielä kerran kaikille voittaneille!

Palkintoseremonioiden jälkeen päästiin keilaamaan. Tällä kertaa kärkikolmikko oli todella tasainen. Jari Rantanen keilasi ensimmäisen rankingvoittonsa tuloksella 1194. Toisena oli Keijo Wilen, tulos 1185 ja kolmas Harri Kaiskola tuloksella 1183. Kisaajia oli yhteensä 17. Yhteistuloksissa kärkipaikkaa pitää Keijo Wilen, toisena Harri Kaiskola ja kolmantena Erkki Wiik. Mutta nämä sijoitukset eivät paljoa kerro tässä vaiheessa kautta, koska seitsemästä kisasta otetaan lopputuloksiin vain neljä parasta!