Weikot pääsee vihdoin Raunistulaan kotipeliin

Turun Weikkojen miesten joukkue pääse vihdoin Raunistulaan pelamaan, koska ensimmäinen kotipeli pelattiin Kupittaa 5;llä pitkän talven johdosta.

Weikot kävivät välissä pelaamassa Somerolla, jossa SoVo oli parempi 4-2. Kauden toinen ottelu alkoi myös Weikkojen nopealla 1-0 maalilla Olli Wendelinin viimeistellessä sen. SoVo alkoi maalin jälkeen hallita selvästi ottelu tapahtumia ja tasoitti ansaitusti ottelun 1-1. Weikot siirtyi jälleen 2-1 johtoon Olli Wendelinin toisella maalilla. SoVo tasoitti vielä tauko lukemiksi  2-2.

Toinen puoliaika alkoi SoVon hallinnalla ja menivät 3-2 johtoon. Peli aaltoili päästä päähän ja Weikot koitti kiivaasti hakea tasoitusta. Weikoilla oli vielä hyvä tilaisuus tasoittaa ottelu pilkulta, mutta SoVo;n veskari torjui vedon. Weikkojen nostaessa miehiä hakien tasoitusta pääsi SoVo vielä kaunistelemaan loppuluvut 4-2.

Lauantaina 21.4  klo 13.00 jatketaan, kun Raunistulaan saapuu vieraaksi Toejoen Veikot.

Tervetuloa katsomaan paikan päälle, ketkä pelaajat tarjoavat kentän maukkaimmat hetket ja palkitaan Ravintola Rantakertun toimesta.