Varoitus

JFolder: :files: Polku ei ole kansio. Polku: /home/int25442/public_html/images/users/kuvat/jalkapallo/miehet/TuWeSato070511

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/users/kuvat/jalkapallo/miehet/TuWeSato070511

Weikot kohtasivat Toejoen Veikot

Turun Weikkojen pistetili ei karttunut kun Toejoen Veikot vierailivat Raunistulassa. Ottelu alkoi lievällä kotijoukkueen hallinnalla mutta mitään vaarallisia paikkoja TuWe ei saanut aikaiseksi. Ottelua oli pelattu 13" kun vieraiden Joonas Salo kääntyi 16 rajalla ja laukoi vieraat 0-1 johtoon. Tämän jälkeen molemmissa päissä kenttää nähtiin muutama maali paikka mutta maalivahdit piti tilanteen 0-1 puoliajalle siirryttäessä.

Toinen puoliaika alkoi ToVe:n hallinnalla ja vieraiden Kalle Marttila vei vieraat 66" kohdalla 0-2 johtoon nostettua pallon yli vastaan tulleen TuWe:n maalivahti Saku Suomisen. TuWe haki vielä kavennusta mutta ToVe:n maalivahti piti nollan ja ottelu päättyi vieraille 0-2.

Ottelun maukkaimmista hetkistä Ravintola Rantakertun lahjakortilla palkittiin. TuWe:n Saku Suominen ja ToVe:sta Joonas Salo.

Weikot pääsee vihdoin Raunistulaan kotipeliin

Turun Weikkojen miesten joukkue pääse vihdoin Raunistulaan pelamaan, koska ensimmäinen kotipeli pelattiin Kupittaa 5;llä pitkän talven johdosta.

Weikot kävivät välissä pelaamassa Somerolla, jossa SoVo oli parempi 4-2. Kauden toinen ottelu alkoi myös Weikkojen nopealla 1-0 maalilla Olli Wendelinin viimeistellessä sen. SoVo alkoi maalin jälkeen hallita selvästi ottelu tapahtumia ja tasoitti ansaitusti ottelun 1-1. Weikot siirtyi jälleen 2-1 johtoon Olli Wendelinin toisella maalilla. SoVo tasoitti vielä tauko lukemiksi  2-2.

Toinen puoliaika alkoi SoVon hallinnalla ja menivät 3-2 johtoon. Peli aaltoili päästä päähän ja Weikot koitti kiivaasti hakea tasoitusta. Weikoilla oli vielä hyvä tilaisuus tasoittaa ottelu pilkulta, mutta SoVo;n veskari torjui vedon. Weikkojen nostaessa miehiä hakien tasoitusta pääsi SoVo vielä kaunistelemaan loppuluvut 4-2.

Lauantaina 21.4  klo 13.00 jatketaan, kun Raunistulaan saapuu vieraaksi Toejoen Veikot.

Tervetuloa katsomaan paikan päälle, ketkä pelaajat tarjoavat kentän maukkaimmat hetket ja palkitaan Ravintola Rantakertun toimesta.

 

Weikot ja Wolves tasasivat pisteet kauden avauksessa Kupittaalla

Weikot ja Wolves pelasivat tasan 2-2 kauden avaus ottelussa Kupittaalla. Weikot aloitti ottelun todella terävästi siirtyen jo kahden minuutin peliin jälkeen 1-0 johtoon. Jesse Jääskeläinen vapautti hyvällä pystysyötöllä Ville Stylmanin läpi, joka syötti vielä maalin eteen tulleelle Niclas Forssille ja taululla oli Weikkojen johto. Peli jatkui Weikkojen hallinnalla ja Jesse Jääskeläinen syötti 26 " kohdalla Lauri Vasan läpi, joka syötti maalin eteen Matias Kroholmin ja Weikkojen toinen maali oli tosiasia. Weikot hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja Wolves sai yhden tolpan lisäksi myös muutaman maalintekopaika mutta tauolle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi Wolvesin lievällä painostuksella, mutta peli aaltoili päästä päähän. Peliä oli pelattu 56" kun Wolves sai täysin vaarattoman näköisen tilanteen jälkeen pallon rangaistusalueelle, mies nurin ja pallopilkulle. Vetämään meni Matias Tulla ja tilanteeksi 2-1. Wolves sai hengen päälle ja 5" minuuttia tästä lisää ja Jami Hannuniemi puski Wolvesin tasoihin 2-2. Peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkaista ottelu. Paras paikka oli vielä Wolvesilla kun 75" kohdalla vietiin jälleen pallo pilkulle aika kevein perustein. Weikkojen maalissa Saku Suominen aavisti oikeaan kulmaan ja torjui hienosti vedon. Näin pisteet jaettiin 2-2 ja Wolves jatkaa huikeaa sarjaotteluiden tappiotonta sarjaansa.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&976283

Seuraavaksi Weikot kohtaa torstaina 12.4.2018 klo 19.00 Somerolla SoVo:n ja Raunistulaan päästään 21.4.2018 klo 13.00 TuWe - ToVe

Miesten kolmonen alkaa Weikkojen osalta 7.4.2018

Miesten kolmonen alkaa kotiotteluiden osalta poikkeuksellisesti Kupittaan vitoselta Raunistulan ollessa vielä vähän jäinen. 

Weikot aloittaa mielenkiintoisen neljäntoista joukkueen sarjan 7.4.2018 klo 16.15 Kupittaa 5:llä ja vastaan asettuu sarjanousija SC Wolves. Joukkueet kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa toisensa ja näin tuleva vierailija on täysin uusi tuttavuus Weikoille. Weikot pääsee lähtemään otteluun hyvistä lähtökohdista. Joukkueeseen talvella mukaan tulleet Marko Katainen ja Niclas Forss  pukevat tänään päälleen Weikkojen punaiset asut. Marko on ollut junnuvuodet HJK:n opissa ja Niclas palaa takaisin vahvistamaan Weikkoja muutaman vuoden jälkeen. Kauden aloittavat myös viimekauden vahvat runkopelaajat Matias Kroholm, Jesse Jääskeläinen ja Arttu Mäki-Arvela sekä ikinuori Weikko Jouko Marttila. Tolppien väliin astelee aikaisemminkin Weikoissa pelannut Saku Suominen. Kokoonpanossa nähdäänkin tänään peräti kaksitoista Weikkojen junnuissa jossain vaiheessa pelannutta pelaajaa.

https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&976283&M3

 

Vastustaja on varmasti heti alkuun sytyttävä, koska he ovat kokeneet tappion sarjaottelussaan viimeksi 20.8.2016.

Weikot ottaakin mielenkiintoisen haasteen vastaan ja ovat hankkineet varmuuden vuoksi myös "susien" kaatoluvat Kupittaalle. Perusteluna oli että siitä voi koitua pysyvää haittaa tai vahinkoa Weikkojen sarjasijoitukselle kauden päätyttyä ja näin myös lupa myönnettiin.

 

Tervetuloa Kupittaalle katsomaan 7.4.2018 klo 16.15 Kupittaa 5:llä  onnistuuko Weikkojen "susien" kaato, vai saako vieraiden hurja tappiottomien sarjaotteluiden putki jatkoa Weikkojen kustannuksella.

Ennakko #kaikkienaikojenkolmonen 22.4 klo 19.00 TuWe - PIF

 Turun Weikot aloittaa kotipelinsä perjantaina 22.4 klo 19.00 Raunistulassa, kun vastustajaksi saapuu Pargas IF. Weikkojen taival jatkuu #kaikkienaikojenkolmosessa jälleen yli 100-vuotiaiden kohtaamisella saadessaan vastaansa perinteikkään seuran Paraisilta. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen Regions Cupissa huhtikuun alussa päättyi Weikkojen osalta niukkaan 1-2 vierasvoittoon. Tule katsomaan vaihtuuko pelipaitojen värin lisäksi ottelun voittajaksi kotijoukkue. 

Turun Weikot järjestää ottelutapahtuman yhteyteen buffet/kioski -myynnin. Kausikorttilaisille ensimmäisen kotipelin kunniaksi ilmainen kahvitarjoilu!

Lisäksi:
Monskan Näköradio MNR osallistuu tapahtumaan muun muassa kuvaamalla ottelun suorana lähetyksenä, joka on nähtävillä Turkulaisen nettisivuilla (turkulainen.fi).

Tule hyvissä ajoin seuraamaan Weikkojen otteita ja kannustamaan kotijoukkue voittoon kauden ensimmäisessä kotiottelussa!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste