Hopeamitalit kauden päätteeksi junnusarjassa

Aikuisten pelatessa viikonloppuna valtakunnansarjakierroksiaan, junnuilla oli viimeinen kierros Turun Seudun Junnusarjassa. Neljännen kierroksen pelit pelattiin Kupittaalla. Pelien jälkeen TuWen junnut saivat hopeamitalit. Sarjan voitti TPS.

Turun kierros oli vähän torso, kun sarjan viidestä joukkueesta sekä SomKen että Salon Keilailuliiton joukkueet puuttuivat kierrokselta. Näin joukkueilla, TuWe, TPS ja Alfa B C, oli vain kaksi peliä. TPS voitti ja TuWe hävisi molemmat ottelunsa. Mutta viimeisessä pelissä TuWen ankkurin Kim Korpelan hermot pitivät hyvin loppuruuduissa ja TuWe meni mitalitaulukossa kolmanneksi sijoittuneen SomKen ohi 36 pisteellä.

Koko kauden henkilökohtaisissa puhtaissa tuloksissa paras oli TuWen Ville Grönroos keskiarvolla 211,67. Joukkueessa keilasivat Kim Korpela, Julia Jalonen, Jenni Jalonen, Jessica Perämäki, Tiia-Maria Roos ja Matias Mäkilaine. Sarjassa on käytössä luokka-, keskiarvo- ja naistasoitukset.