45 vuotta historian siipien havinaa

Ensimmäinen Veljet-Weikot -seuraottelu keilattiin lähes 45 vuotta sitten, 5.11.1970. Pitkän aikaa seuraottelu oli kahdesti vuodessa, mutta ilmeisesti vuodesta 2003 lähtien on keilattu kerran vuodessa. Vuonna 1988 seuraottelu oli jaettu A- ja B-ryhmiin.

Vuonna 1999 oli juhlaottelu, koska Veljet täytti 40 vuotta. Juhlaottelu keilattiin Tallinnassa, uudessa Rocca Al Maren keilahallissa. Weikot voitti ja jokainen keilaaja sai vuolukivisen snapsilasin Weikot-Veljet 30 v -kaiverruksella.

Tällä kertaa oli Veljien vuoro kutsua tuwelaiset vieraakseen Tikkurilan keilahalliin. Veljillä on 11 rekisteröitynyttä keilaajaa, joista 9 on keilannut tällä kaudella. Kaikki nuo yhdeksän keilaajaa osallistuivat seuraotteluun. Kunnioitettava suoritus!

Pikkubussilla ja yhdellä henkilöautolla tuwelaiset lähtivät matkaan maaliskuisena lauantaiaamupäivänä. Tikkurilassa oli menossa SinettiTurnauksen viimeinen viikonloppu.

TuWe oli tyly vieras ja voitti ottelun selvästi pistein 10860-10495 (puhtaana 8977-8570). TuWen ja koko ottelun paras oli Kari Impivaara pistein 1299 (puhdas tulos 1227). Parhaan puhtaan tuloksen keilasi Veljien Viljo Tiitinen, pisteet 1259. Hän on ennen viimeistä viikonloppua menossa veteraanien SM-kisojen finaaliin!

TuWen joukkueessa keilasivat: Kari Impivaara, Ari Rantanen, Erkki Wiik, Pertti Ojala, Eero Nisukangas, Jorma Kuokkanen, Matti Nikkanen, Jorma Rantanen ja Hannu Suomi.

Tappiosta huolimatta Veljet saivat suunsa makeaksi, kun TuWe vei jokaiselle keilaajalle rasian 100 % Openin lakritsia. Seuraavan ottelun pelipaikan neuvottelut ovat vielä kesken, mutta ajatuksena on löytää Suomesta puolueettomalla maaperällä oleva keilahalli.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste