Veteraanit vauhdissa Eurassa

Veteraanien ykkösjoukkue matkasi Euraan valtakunnansarjakierrokselle V1-sarjassa. Edellisellä kierroksella Forssassa TuWe oli ollut heikoin joukkue. Mutta Eura kaiken muuttaa voi…

Eurassa juhlivat paikallinen GS ja TuWe, jotka olivat lohkonsa kaksi viimeistä joukkuetta ennen Euran kierrosta. TuWe oli saanut vahvistukseksi kaksi uutta veteraania, Jari Rantasen ja Pertti Ojalan. Keilailussa veteraaniksi tulee sen kalenterivuoden alusta, kun täyttää 60 vuotta. Veteraanikisoissa on käytössä ikätasoitukset, 1 piste/sarja/vuosi. Joukkueessa heittää neljä keilaajaa, mutta joukkuetulokseen otetaan huomioon vain kolmen parhaan tulos.

TuWe voitti viidestä pelistä neljä ja jäi kierroksen voittajasta, Euran GS:stä vain kuusi pistettä. Ainoa tappio tuli viimeisessä pelissä Lohjan KalKe-70: lle pistein 618-638. Yhteistuloksissa TuWe nousi viimeiseltä sijalta pykälän ylöspäin ja on 1100 pistettä johtavaa Forssan FBC:a jäljessä.

Henkilökohtaisissa tuloksissa Jari Rantanen oli toinen keskiarvolla 213,40. Kolmannessa pelissä Säkäsiä vastaan Jari pääsi yrittämään kolmesatasta, mutta viimeisellä heitolla jäi yksi keila pystyyn. Parituloksen saivat myös Erkki Wiik ja Pertti Ojala. Keijo Wilen oli joukkueen neljäs keilaaja. Yhteistuloksissa kolmen kierroksen jälkeen Jari on ensimmäisenä ja Pertti kolmantena.

Kierroksia on vielä jäljellä kaksi. Seuraava on kotihallissa Kupittaalla ja viimeinen Lohjalla. Tässä lohkossa kotihallissaan keilannut joukkue on aina voittanut sarjakierroksen, joten toivotaan tämän jatkuvan Kupittaallakin!

V2-sarjassa TuWen kakkosjoukkue sai keilata jälleen Kupittaalla. Samanlaiseen hurmokseen kuin ykkösjoukkue pääsi, niin kakkonen ei ihan yltänyt. Toki sijoitus nousi pykälällä verrattuna edelliseen kierrokseen. 

Kuudesta pelistä tuli vain kaksi voittoa, mutta keiloja kaatui niin hyvin, että joukkue oli kierroksen kolmanneksi paras joukkue. Voitot tulivat Rauman Ganali Helmestä pistein 642-573 ja rakkaasta paikallisvastustajasta Kaisoista parhaalla pelillä 652-561. Menestyksen takana oli Jorma Kuokkasen hyvät pelit keskiarvolla 205,17. Myös Anja Rainisalo keilasi parituloksen 201,17. Muut joukkuelaiset olivat Marja Hongisto ja Jorma Warinowski. Yhteistuloksissa paras tuwelainen on Jorma Kuokkanen 11. keskiarvolla 190,39.

Seuraava kierros helmikuussa on Raumalla ja viimeinen Hanhivaarassa maaliskuussa.

 

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste