Veteraanit säilyttivät sarjapaikkansa

Veteraanien viimeinen valtakunnansarjakierros on keilattu. Ykkösjoukkue matkasi Lohjalle taistelemaan sarjapaikastaan V1-sarjassa. Ennen viimeistä kierrosta se oli putoamisviivan yläpuolella, mutta eroa ensimmäiseen putoajaan oli vain 92 pistettä. Lohjalla joukkue oli kierroksen toiseksi viimeisin, mutta keiloja kaatui siihen malliin, että joukkue sai pidettyä kaksi joukkuetta takanaan. Eroa ensimmäiseen putoajaan jäi 51 pistettä.

Joukkue sai viidestä pelistä kolme voittoa. Joukkueen tehokkain oli Keijo Wilen keskiarvolla 201,00. Muut olivat Pertti Ojala, Jari Rantanen ja Erkki Wiik. Koko kauden kokonaistuloksissa paras oli Pertti Ojala keskiarvolla 206,73.

V2-sarjassa TuWen kakkosjoukkue keilasi Salon Hanhivaarassa. Seitsemän joukkueen lohkossa kakkosjoukkue oli viidentenä ennen Hanhivaaran pelejä, mutta Hanhivaarasta joukkue lähti kotiin lohkon kolmantena. Joukkue kaatoi keiloja kauden aikana yhteensä 17943 kappaletta. Eroa neljänteen tilaan (Ganali Helmi) tuli vain vaivainen yksi piste! Tämä todistaa jälleen kerran, että joukkuepeleissä yksikin keila on merkityksellinen.

Joukkue sai kuudesta pelistä vain kolme voittoa, mutta hävityissä peleissä keiloja kaatui niin mukavasti, että joukkue oli kierroksen toiseksi paras. TuWen tehokkain oli Jorma Warinowski keskiarvolla 199,33. Muut keilaajat olivat Marja Hongisto, Jorma Kuokkanen ja Anja Rainisalo. Koko kauden kokonaistuloksissa paras oli Jorma Kuokkanen keskiarvolla 189,73.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste