V-S Junnu Tourin tulokset

Varsinais-Suomen Junnu Tourin finaalit pelattiin Raisiossa 14.5. lauantaina. Kauden aikana oli seitsemän osakilpailua, joista finaaliin pääsi kahdeksan parasta junnua kolmessa eri sarjassa: tytöt, vanhemmat pojat ja nuoremmat pojat.

TuWesta finaaliin pääsi yhteensä 11 junnua. Tytöistä finalisteja olivat: Jenni Jalonen, Emmi-Noora Roos, Julia Jalonen ja Sonja Reponen. Vanhemmissa pojissa oli kolme finaalissa: Kim Korpela, Matias Mäkilaine ja Tuomas Nurmi. Nuoremmissa pojissa oli neljä: Mikael Bianciardi, Jesse Fredrikson, Daniel Averine ja Oskari Reponen.

Ensimmäisessä osiossa keilattiin kuusi sarjaa. Tytöissä kovinta tulosta esitti Jenni, tulos 1155. Emmi-Noora oli kolmas tuloksella 1117. Nämä jatkoivat kolmen parhaan pudotuspeleihin. Sonja oli finaalin seitsemäs. Pudotuspeleissä Emmi-Noora hävisi SalKein Reetta Neuvoselle pistein 183-198. Loppuottelussa sitten Reetta voitti Jennin pistein 197-159. Joten Jennille hopeamitali ja Emmi-Nooralle pronssimitali.

Vanhemmissa pojissa Kim Korpela oli alkuosion kolmas tuloksella 1225. Matias oli viides ja Tuomas seitsemäs. Pudotuspeleissä Kim hävisi Alfa BC:n Manuel Galijanille pistein 137-195. Näin Kimille pronssimitali. Vanhemmat pojat voitti Alfa BC:n Akseli Norkooli.

Nuoremmissa pojissa kukaan ei päässyt pudotuspeleihin. Mikael oli neljäs, Jesse viides, Daniel kuudes ja Oskari seitsemäs.

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste