Ville ja Daniel Talin Junnu Tourissa

Valtakunnallisen Junnu Tourin kauden avauskilpailu käytiin viikonloppuna Helsingin Talissa. Tulostaso muodostui erittäin korkeaksi. TuWen junnutkin, Ville Grönroos ja Daniel Averine, heittivät molemmat reilusti yli keskiarvonsa.

Poikien sarjassa oli yhteensä 79 osanottajaa. Ville oli alkukilpailun 20. tuloksella 1270. Puhtaissa tuloksissa Ville oli kymmenes. Ville heitti 10.62 pistettä yli oman keskiarvonsa. Hän otti hyvän loppukirin, viimeisen sarjan tulos oli 256. Se ei ihan rittänyt finaalipaikkaan, vaan viimeinen finaalipaikka parhaalla viimeisellä sarjalla meni tuloksella 266.

Debyyttinä valtakunnallisessa Junnu Tourissa teki Daniel Averine. Hän heitti 18.24 pistettä yli oman keskiarvonsa, tulos 980 ja sijoitus 69. Ilman toisen sarjan notkahdusta tulos olisi ollut vieläkin parempi. Mutta tästä on hyvä jatkaa!

Seuraava Junnu Tour on Salon Hanhivaarassa 30.9.-2.10. Ilmoittautuminen lähialueen junnuille aukeaa ma 19.9. klo 20.00.

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste