Kauden päättäjäiset Tulikalliossa

Keilailukausi 2016–2017 alkaa olla lopuillaan. Päättäjäisiä vietettiin kesäisessä säässä Piikkiön VPK:n Tulikalliossa lauantaina 20. toukokuuta.

Tilaisuuteen oli saapunut 30 keilaajaa ja heidän omaisiaan. Puheenjohtajamme Jari toivotti kaikki tervetulleiksi ja sitten mentiin suoraan Anjan loihtimalle makoisalle lohisopalle.

Ruokailun jälkeen oli vuorossa palkitsemiset ja palkintojen jako. Hallitus oli täksi kaudeksi päättänyt muuttaa hieman palkitsemisperusteita:

  • vuoden keilaaja: Jonna Saarinen
  • vuoden keilailuteko: miesten edustusjoukkue
  • vuoden junnutsemppari: Roni Timonen
  • eniten keskiarvoaan nostanut: Daniel Averine

Seuran mestaruuskisat keilattiin toukokuussa Kupittaalla hallimestaruuskisojen yhteydessä:

  • A miehet: 1. Ville Grönroos, 2. Jari Rantanen, 3. Pertti Ojala
  • B miehet: 1. Jouni Teppo, 2. Jesse Fredrikson, 3. Martti Uuttu
  • A naiset: 1. Jonna Saarinen, 2. Anja Rainisalo, 3. Marja Hongisto
  • B naiset: Merja Teppo, 2. Päivi Huoponen, 3. Maarit Kaukinen

Varsinais-Suomen TUL:n aluemestaruudet keilattiin Hanhivaarassa helmikuussa. Kisassa oli monta sarjaa ja mitaleita ja tavarapalkintoja tuli tuwelaisille roppakaupalla. Kurikassa keilatun TUL:n Suomen mestaruuskisojen tuloksia ei tietokonerikon vuoksi koskaan saada, joten ne mitalit jäivät jakamatta!

Palkitsemisseremonioiden jälkeen oli vuorossa parhaan asun palkitseminen yleisöäänestyksellä. Ylivoimainen voittaja oli Jonnan valkoinen, keilan muotoinen asu.

Sitten oli vuorossa Jonnan vetämä, aika visaiseksi osoittautunut tietokilpailu kolmen hengen joukkueille. Mutta voittajat saatiin tähänkin kisaan! Tiina veti ammattimaiseen tapaan kaksi kierrosta bingoa ja oikeat rivit ruksanneet saivat valita palkinnot laajasta tavaravalikoimasta.

Virallisen ohjelman viimeisenä osiona oli odotettu kahvi ja pulla. Tämän jälkeen siirryttiin vapaamuotoiseen seurusteluun ja suurin osa porukkaa siirtyi ulos nauttimaan aivan mahtavasta kesäsäästä. Markun haitarimusiikin tahdissa heitettiin mölkkyä, pelattiin petankkia ja heitettiin tikkaa.

Kesäisessä ulkoilmassa tulee tunnetusti nälkä, joten grillikatoksen grilli laitetiin päälle ja aloitettiin makkaran paisto. Ilta päättyi saunomiseen ja terassilla istuskeluun aivan upeassa säässä!

Kiitokset kaikille päättäjäisiin osallistuneille ja hallitukselle päättäjäisten järjestelyistä!

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste