Pääseuralta stipendejä vuoden 2011 toiminnasta

Turun Weikot ry:n toimistolla järjestetyssä tilaisuudessa muisteltiin viime vuotta ja jaettiin stipendejä vuoden 2011 toiminnan perusteella eri kategorioissa.

Vuoden menestyneimmän urheilijan stipendin sai Aleksi Ojala (yleisurheilu, kävely). Tällä hetkellä varusmiespalvelustaan Lahden urheilujoukoissa suorittava Aleksi urheilee Reima Salosen valmennustallissa.

Tulokset ovat parantuneet vuosi vuodelta hyvin ja arvokisaedustuksiakin tullut. Tänä vuonna Aleksi on jo ehtinyt kävellä pronssille miesten halli SM-kisojen 5 000 metrillä.

Aleksin parhaat sijoitukset vuonna 2011.

  • Nuorten 19 v EM-kisast 16.sija
  • Eurooppa-Cup edustus 19 v 12.sija
  • PM-kävelykisojen edustus
  • Kalevan Kisat 6.sija
  • SM-hallit (aikuiset) 2. sija
  • SM-maantiekävelyt 19 v 1. sija
  • SM-19 v 1.sija

Vuoden menestynein tai edistynein varsinaisen joukkuelajin joukkue

Tämän kategorian stipendi annettiin tällä kertaa TuWen BT 1-tyttöjen jalkapallojoukkueelle. Turun Nappulaliigasta aikoinaan Turun Weikkohin siirryttyään joukkue on esittänyt tasaisen vakuuttavia suorituksia vuodesta toiseen.

Kauden 2011 kruunasi nousu sarjaporrasta ylemmäksi liiton B-tyttöjen Ykköseen.

Joukkueen runko ja toimihenkilöt ovat olleet mukana alusta saakka. Stipendin vastaanottivat joukkueen kapteeni Fanni Kivikoski ja joukkueenjohtaja Juhani Mäkeläinen.

Hyvän urheilijan stipendit junioriurheilijoille

Emilia Löytynoja (voimistelu)

Emilia on tanssinut vuoden 2011 loppuun Fabella-joukkueessa. Joukkueen lopetettua toimintansa hän siirtyi Fisu-joukkueeseen, jonka kanssa on alkuvuoden kilpaillut ja mitaleitakin kerännyt.

Ville Grönroos (keilailu)

Ville on 15-vuotias ja keilannut noin kolme ja puoli vuotta edustaen Turun Weikkoja koko keilauransa. Hän on päämäärätietoinen keilaajanuori, joka on valmis tekemään töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Ville kuuluu Suomen Keilailuliiton nuorimpien junioreiden maajoukkueryhmään eli Tulevaisuudenryhmään. Ville on kehittynyt viimeisen vuoden aikana todella nopeasti sekä keilailutekniikassa että kilpailusuorituksissa. Kilpailumenestystä on tullut lähialueen avoimista erikoiskilpailuista, TUL:n mestaruuskisoissa hän voitti junioreissa hopeaa sekä kultaa CD-parikipailussa.

Jessica Perämäki (keilailu)

Jessica on 14-vuotias ja keilannut noin kolme vuotta, joista TuWessa puolitoista vuotta. Hän on voitontahtoinen ja kilpailuorientoitunut nuori keilaaja. Jessica kuuluu myös Suomen Keilailuliiton Tulevaisuudenryhmään. Junioritytöissä Jessica on valtakunnantasolla tällä hetkellä keskiarvoissa 15.

Waltteri Salonen (yleisurheilu)

Waltteri on aloittanut yleisurheiluharrastuken nuorena poikana Turun Weikkojen urheilukoulussa. Monipuolisena urheilijana hän on valinnut lajikseen 10-ottelun, joka vaatii sitkeää ja määrätietoista harjoittelua.

Waltterin parhaat sijoitukset vuonna 2011:

  • SM-16 v pituus 8. sija
  • SM-16 v kuula 12. sija
  • SM-ottelut 17 v  11.sija

Vuoden toimitsijan, valmentajan tai ohjaajan stipendit

Ari Vihersaari (yleisurheilu, toimitsija)

Ari on ollut mukana seuran toiminnassa yli 15 vuotta. Hän on avuliaana aina mukana seuran toiminnassa, erityisesti kisojen järjestelyissä toimitsijana.

Teemu Mäkinen (keilailu, valmentaja)

Teemu on Suomen Keilailuliiton Pro-valmennustutkinnon suorittanut valmentaja. Hänet tunnetaan Kupittaan keilahallissa täsmällisenä ja tunnollisena valmentajana. Seuran valmentajatehtävien lisäksi Teemu on Suomen Keilailuliiton Tulevaisuuden ryhmän valmentaja.

Tuija Oinonen (voimistelu, valmentaja ja toimitsija)

Tuija on valmentanut jo pitkään. Viime vuodet valmennettavana on ollut Fanny-joukkue, joka on niittänyt kultaa ja kunniaa Tuijan koreografioilla ja valmennuksessa tanssikilpailuissa ympäri Suomea. Tuija valmentaa myös Fanny-joukkuetta joukkuevoimistelussa ja tanssillisessa voimistelussa.

Hän toimii myös Turun Weikot Voimistelu ja Tanssi ry:n hallituksen varapuheenjohtajana ja valmennusvastaavana.

Riku Lähteenmäki (nyrkkeily, toimitsija)

Riku oli urheilu-urallaan 90-luvulla kansallisen tason nyrkkeilijä. Viimeiset 15 vuotta hän on toiminut seuran vastuuvalmentajana.

Viime vuosina Riku on hoitanut myös nyrkkeilyjaoston sihteerin ja taloudenhoitajan tehtäviä.

Riku on ollut keskeisessä roolissa seuran kotisivuja luotaessa ja toimii edelleen kotisivujemme Webmasterina.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste