TuWe tarjoaa maksutonta liikuntaa lapsille

alt

Kuva: Tomi Kangasheimo

TuWe järjesti jo viime kesänä Raunistulassa pikkulapsille maksutonta jalkapallokoulua. Nyt toiminta jatkuu talvella.

Turun Weikot järjestää lapsille maksuttoman futiskerhon. Kerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille.

Kerhossa on tarkoitus harjoitella leikkien ja kisailujen muodossa vuorovaikutuksen perussääntöjä; miten päästä osaksi leikkiä ja toimintaa, saada toisilta hyväksyntää, tehdä yhteistyötä ryhmissä sekä luoda kaveruussuhteita. Nämä ovat lapselle tärkeitä taitoja, mutta eivät aina niin helppoja opetella.

– Kaikkiaan 80 lapselle on mahdollisuus tulla kerran viikossa kerhoon harrastamaan perusliikuntaa; leikkimistä ja hippaa pallojen kanssa, nuorisotoiminnanjohtaja Mika Salonen TuWe jalkapallo ry:stä toteaa.

Ilmaisen kerhotoiminnan mahdollistaa paikallisten yritysten tuki. Yritykset ovat DBTL, OZ Baby (Viilarinkatu), Specsavers Optikko (Yliopistonkatu), Teboil (Satakunnantie), RTY-Yhtymä ja Volkswagen Center Turku.

Ryhmät alkavat 10.–11. tammikuuta Kastun ja Rieskalähteen koululla. Jokaiseen ryhmään mahtuu 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset (lapsen nimi, ikä ja haluttu ryhmä sekä ilmoittajan yhteystiedot) sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen."

Lähde: Kaupunkilehti Turkulainen 17.12.2014

TuWen Futiskerhon sivuille tästä

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste