alt

Kuva: Tomi Kangasheimo

TuWe järjesti jo viime kesänä Raunistulassa pikkulapsille maksutonta jalkapallokoulua. Nyt toiminta jatkuu talvella.

Turun Weikot järjestää lapsille maksuttoman futiskerhon. Kerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille.

Kerhossa on tarkoitus harjoitella leikkien ja kisailujen muodossa vuorovaikutuksen perussääntöjä; miten päästä osaksi leikkiä ja toimintaa, saada toisilta hyväksyntää, tehdä yhteistyötä ryhmissä sekä luoda kaveruussuhteita. Nämä ovat lapselle tärkeitä taitoja, mutta eivät aina niin helppoja opetella.

– Kaikkiaan 80 lapselle on mahdollisuus tulla kerran viikossa kerhoon harrastamaan perusliikuntaa; leikkimistä ja hippaa pallojen kanssa, nuorisotoiminnanjohtaja Mika Salonen TuWe jalkapallo ry:stä toteaa.

Ilmaisen kerhotoiminnan mahdollistaa paikallisten yritysten tuki. Yritykset ovat DBTL, OZ Baby (Viilarinkatu), Specsavers Optikko (Yliopistonkatu), Teboil (Satakunnantie), RTY-Yhtymä ja Volkswagen Center Turku.

Ryhmät alkavat 10.–11. tammikuuta Kastun ja Rieskalähteen koululla. Jokaiseen ryhmään mahtuu 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset (lapsen nimi, ikä ja haluttu ryhmä sekä ilmoittajan yhteystiedot) sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen."

Lähde: Kaupunkilehti Turkulainen 17.12.2014

TuWen Futiskerhon sivuille tästä