Temppukoulu 2017-19 syntyneet

2017-2019-syntyneiden lasten yleisurheilun temppukoulu

Kesän 2023 temppukoulu pidetään Paavo Nurmen stadionin välikentällä torstaisin 1.6.-10.8. klo 17.00-17.45. Temppukouluun kuuluu 10 treenikertaa (ei harjoituksia Juhannusviikolla 22.6.).

Ilmoittautuminen tästä Turun Weikkojen myClub-jäsenpalveluun. Valitse vaihtoehdoista "Temppukoulu kesä 2023 (kesä-elokuu)".

Temppukoulussa opetellaan eri yleisurheilulajeja lasten tason mukaisin välinein ja keinoin. Luvassa on perusliikuntataitojen opettelua yleisurheilulajien näkökulmasta, sekä tietenkin pelailua ja leikkejä. Tylsää ei varmasti pääse tulemaan! Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hinta 100€, laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä (maksuaika 14pv). Hintaan kuuluu ensimmäistä kertaa TuWen urheilukoulu-T-paita. Järjestäjä Turun Weikot Yleisurheilu ry.
www.turunweikot.fi/yleisurheilu | www.facebook.com/turunweikotyleisurheilu | Instagram @tuwe_yu

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste