Vuosikokous torstaina 29.4.21

Turun Weikot Yleisurheilun sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 29.4.21 klo 17.00.

Paikkana toimii Weikkojen kerho Mikonkatu 2. Jos haluat osallistua kokoukseen etänä, lähetä yhteystietosi sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

terveisin, Turun Weikot Yleisurheilun hallitus

Tonttukisat peruutettu

Valitettavasti vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme järjestä tänä vuonna perinteisiä yleisurheilun Tonttukisoja lauantaina 12.12.

Toivottavasti kisat saadaan vietyä läpi normaalisti ensi vuonna.

Urheilukoulut alkavat 14.5.

Turun Weikkojen Yleisurheilun hallitus on päättänyt aloittaa urheilukoulut torstaina 14.5. alkaen. Ryhmät toimivat normaalien harjoituspäivien ja aikojen mukaan.
Harjoituksia pyritään vetämään Paavo Nurmen stadionilla ja sen ympäristössä aluksi siten, että jos ryhmään tulee enemmän kuin 10 lasta, jaetaan ryhmä kahteen koko harjoituksen ajaksi. Myös muita rajoituksia noudatetaan ja harjoitusvälineet desinfioidaan aina ennen ja jälkeen harjoitusten.

Kesän Temppukoulu 4-6 vuotiille

Kesän Temppukoulu 4-6 vuotiaille 2016-2014 syntyneille tytöille ja pojille alkaa keskiviikkona 3.6.2020

Yleisurheilupainotteista temppukoulua pidetään Paavo Nurmen stadionin välikentällä keskiviikkoisin klo 17-17.45 aina 5.8. asti.

Kesän hinta on 60 €. Ilmoittautumiset 30.5 mennessä jäsenrekisteriimme sivuilta löytyvän "ilmoittaudu urheilukouluun" linkistä.

Yleisurheilukoulut tauolla pääsiäiseen asti

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi joudumme jatkamaan yleisurheilukoulujen taukoa ainakin pääsiäiseen 14.4. asti. Tiedotamme asiasta uudelleen pääsiäsen jälkeen.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste