Moikka!

 

Olemme aloittaneet Tuwen yleisurheilukoulun nuorisopäälliköinä nyt lokakuussa ja odotamme innolla tulevia tehtäviä.

Meillä on jaettu vastuu urheilukoulun eri osa-alueista ja autamme Tuwen henkilöstöä esimerkiksi hallinnollisissa ja juoksevissa asioissa sekä valmennustehtävissä. Tällä hetkellä valmennamme -10-12-syntyneiden urheilukouluryhmää sekä perjantain juoksutreenejä.

Haluamme erityisesti motivoida nuoria urheilijoita kisakentille vielä entistä enemmän :) Toivoisimme myös vanhempien osallistumisintoa toimitsijatehtäviin. Tavoitteenamme on lisäksi pitää urheilukoulu ajan tasalla tulevista tapahtumista.

 

Lyhyesti meistä:

 

Greta: Opiskelen viidettä vuotta talousoikeutta Vaasan yliopiston kauppatietellisessä ja seuraavaksi aloitan gradun kirjoittamista. Minulla on pitkä yleisurheilutausta pikamatkoilta ja saavutuksistani löytyy esimerkiksi SM-mitaleita viestijuoksuista. Työkokemusta olen kerännyt valmennuksen lisäksi telekommunikaatio- ja vakuutusaloilta sekä julkisesta hallinnosta.

Antti: Opiskelen neljättä vuotta tietojärjestelmätiedettä Turun kauppakorkeakoulussa. Olen viime kesään asti kilpaillut tavoitteellisesti 3-loikassa Kalevan kisojen finaalitasolla. Nuorten sarjoista minulta löytyy SM-mitaleita 3-loikasta ja pituushypystä. Olen urheilun ja opiskelun ohella työskennellyt kaupan alalla urheiluvähittäismyynnissä.

 

Meihin voi olla yhteydessä missä vaan yleisurheilukoulun asiassa ja autamme mielellämme. Olemme innoissamme uudesta tehtävästämme Tuwella, ja toivotamme kaikille hyvää syksyä ja antoisia treenejä! :)

 

 

Greta Neffling & Antti Tiekso

040 865 2903

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

P.S. Yhteystietomme tulevat vielä lisäksi näkyviin Yleisurheilun Yhteystiedot-sivulle osoitteeseen https://www.turunweikot.fi/yleisurheilu/ry/yhteystiedot

 

Turun Weikot Yleisurheilun vuosikokous pidetään torstaina 31.3.2022 klo 18.30 Turun Weikkojen toimistolla, Mikonkatu 2.

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Uusi Wauhti Weikko -urheilukoulutiedote on juuri ilmestynyt ja löytyy täältä: https://www.turunweikot.fi/yleisurheilu/urheilukoulu/wauhti-weikko.
Osa asioista on jo tuttuja kauemmin mukana olleille, mutta tiedote kannattaa silti ehdottomasti lukea.

Antoisia lukuhetkiä!
 

Turun Weikot Yleisurheilun sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 29.4.21 klo 17.00.

Paikkana toimii Weikkojen kerho Mikonkatu 2. Jos haluat osallistua kokoukseen etänä, lähetä yhteystietosi sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

terveisin, Turun Weikot Yleisurheilun hallitus

Valitettavasti vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme järjestä tänä vuonna perinteisiä yleisurheilun Tonttukisoja lauantaina 12.12.

Toivottavasti kisat saadaan vietyä läpi normaalisti ensi vuonna.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste