VoTa

 

Tavoitteenamme on tarjota liikunnan iloa ja riemua kaikille liikkujille kunnosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Pyrimme järjestämään liikuntatunteja liikkujan ensiaskeleista ikinuoreen asti. Voit harrastaa liikuntaa oman kunnon ylläpitämisestä aktiivisempaan, esiintymiseen ja kilpailemiseen tähtäävään toimintaan.

Yhdistyksen tavoitteena on olla vuonna 2012 Pohjois-Turun laadukkain, monipuolisin ja vahvin urheiluseura niin lasten kuin aikuistenkin salituntiliikuttaja. Voimistelu/tanssijoukkueidemme tavoitteena on, että ne pystyvät haastamaan isojen ja vahvojen seurojen menestyviä joukkueita kukin omassa sarjassaan.

Tanssi- ja joukkuevoimistelukilpailuissa seuraamme edustavat joukkueet; Felia Frilla, Fiina ja Fanny. Syksyllä 2014 aloittanut Flora totuttelee velä harjoittelua joukkueena, mutta suunnitteilla on osallistua joihinkin tapahtumiin tulevaisuudessa. Joukkueemme osallistuvat eri liittojen (SVoLi/TUL) kilpailuihin ja erilaisiin esiintymistilaisuuksiin.

Seuramme järjestää MagicMove - tanssikatselmuksen keväisin ja ensimmäinen xMagicMove järjestetään 10.12.2016 Turun Messu- ja kongressikeskuksessa.

 Lisää XMagicMovesta

Harrasteliikuntaa Turun Weikot Voimistelu ja Tanssi järjestää yhdessä pääseuramme Turun Weikkojen kanssa. Runsaan, uudistetun tuntitarjontamme löydät HyvinWointiliikunnasta.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!