Tunteikasta, Urheilullista, Wauhdikasta ja Energistä 

Tavoitteenamme on tarjota liikunnan iloa ja riemua kaikille liikkujille kunnosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Pyrimme järjestämään liikuntatunteja liikkujan ensiaskeleista ikinuoreen asti. Voit harrastaa liikuntaa oman kunnon ylläpitämisestä aktiivisempaan, esiintymiseen ja kilpailemiseen tähtäävään toimintaan.

Yhdistyksen tavoitteena on olla vuonna 2012 Pohjois-Turun laadukkain, monipuolisin ja vahvin urheiluseura niin lasten kuin aikuistenkin salituntiliikuttaja. Voimistelu/tanssijoukkueidemme tavoitteena on, että ne pystyvät haastamaan isojen ja vahvojen seurojen menestyviä joukkueita kukin omassa sarjassaan.

Tanssi- ja joukkuevoimistelukilpailuissa seuraamme edustavat joukkueet; Felia, Frilla, Fiina, Fanny ja Fimosa. Syksyllä 2017 aloittanut Felisa totuttelee velä harjoittelua joukkueena, mutta suunnitteilla on osallistua joihinkin tapahtumiin tulevaisuudessa. Joukkueemme osallistuvat eri liittojen (SVoLi/TUL) kilpailuihin ja erilaisiin esiintymistilaisuuksiin.

Seuramme järjestää MagicMove - tanssikatselmuksen keväisin, kevään tanssikatselmus järjestetään toukokuussa.

 Lisää MagicMovesta

Harrasteliikuntaa Turun Weikot Voimistelu ja Tanssi järjestää yhdessä pääseuramme Turun Weikkojen kanssa. Runsaan, uudistetun tuntitarjontamme löydät HyvinWointiliikunnasta.

 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. | 040 355 7332 Veera