Ohjaajat

Essi

Essi

Heippa!
Olen Essi ja Tuwella olen ohjannut jo useamman vuoden niin aikuisten kuin lasten tunteja. Tällä hetkellä ohjaan prinsessajumppaa ja koenkin olevani onnekkaassa asemassa saadessani ohjata pienia jumpparin alkuja heidän ensiharrastuksessaan.

Päivätyökseni työskentelen työterveyshoitajana sekä olen ensiavun ja terveytiedon kouluttaja. Olen käynyt useita erilaisia liikunnan ohjaamisen kursseja, joista viimeisimpänä perheliikunnan ohjaajakoulutuksen.
Liikuntaa olen harrastanut koko ikäni ja vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan parissa. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu jumppien lisäksi koiran kanssa monenlainen harrastaminen, kuntosali ja satunnainen akrobatia. Minulla on myös pitkä telinevoimistelutausta.

Olen erittäin lapsirakas ja tunneillani liikutaan hymyssäsuin ja hyvällä fiiliksellä. Minulle on tärkeää, että tunneillani kaikilla on turvallisesti kivaa. Minulle on tärkeää, että kuperkeikkojen ja muiden lajitaitojen lisäksi tunneilla opitaan kaveritaitoja. Nähdään tunneilla!

Ohjaan:

 • Maanantaisin 17.15 - 18.00 Moision koululla
  • Prinsessajumppa 3-4v

Tiia

Tiia

Moikka! Mä oon Tiia, kohta 22-vuotias luokanopettajaopiskelija.

Oon harrastanut Turun Weikoissa voimistelua ja tanssia 11 vuotta. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat kuntosali, tanssiminen sekä koiran kanssa lenkkeily.

Olen ollut mukana ohjaamassa lasten tunteja Turun Weikoilla jo kuusi vuotta. Ohjauskokemusta löytyy mm. alkeisvalmennuksesta, DanceMix kids -tunneista,  tanssitunneista sekä temmellystunneista. Olen käynyt myös Dance4fun koulutuksen.

Tunneillani minulle on tärkeää, että jokainen lapsi/nuori löytää liikunnan ilon sekä nauttii siitä hyvässä ja turvallisessa seurassa!

Ohjaan:

 • Tiistaisin Jäkärlän koululla
  • 18.00 - 19.00 ShowMinit 6-8v
  • 19.00 - 20.00 DanceMix 9-12v

Sanni

Sanni

Moi! Mä oon Sanni. Oon 16-vuotias ja opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta lähihoitajaksi.

Olen toiminut apuohjaajana Turun Weikkojen temmellystunnilla sekä DanceMix-tunnilla. Aiempaa ohjauskokemusta löytyy myös kilpa-aerobicin puolelta.

Oon aloittanut voimistelun ja tanssin jo hyvin nuorena Turun Weikoissa. Myöhemmin päädyin harrastamaan cheerdancea noin kahdeksi vuodeksi. Viimeisimpänä olen harrastanut kilpa-aerobicia kolmen vuoden ajan.


Ohjaan:

 • Tiistaisin Jäkärlän koululla
  • 18.00 - 19.00 ShowMinit 6-8v
  • 19.00 - 20.00 DanceMix 9-12v

Tane

Tane

Moikka!
Oon Tane ja toimin TuWen Personal Trainerina (FAF) ja ryhmäliikunnanohjaajana. Minulla on vankka kokemus henkilökohtaisen ohjaamisen, kuntosaliohjauksen ja liikunnan aloittamisen osalta sekä TuWella että useissa muissa Turun kuntosalikeskuksissa. Olen ammatiltani erityisluokanopettaja, joten ohjaaminen ja myönteisesti suhtautuva ote liikkumisen iloon löytyvät vahvoina ominaisuuksinani. Minulta saa asiantuntevaa, kokonaisvaltaista ja yksilöllisesti tuettua treeniä, joissa otan vahvasti huomioon osallistujien mielenkiinnon ja motivaation osana ryhmäliikuntatoimintaa. Ohjaan syksyllä kahta treenikokonaisuutta, joista ensimmäinen tähtää peruskunnon ja liikkumisen kehittämiseen ja toinen edistyneemmille kokonaisvaltaisempia harjoitteita (mm. Crossfit) voiman, kestävyyden ja tekniikan osalta. Tuu mukaan! 😊

Ohjaan:

 • Maanantaisin Moision hallilla
  • 18-19 KuntoTreeni
  • 19-20 TehoMix

Helena

Helena

Hei! Olen turkulainen liikunta-alan yrittäjä. Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntaa  ja joogaa. Tulevana syksynä 2023 tulen Tuwelle, Jäkärlän koululle ohjaamaan torstaisin klo 17-18  kehonhuoltoa ja joogaa klo 18-19. Kehonhuollossa kohotetaan hieman sykettä, tehdään lihaskuntoharjoitteita kehonpainolla ja huolletaan kehoa monipuolisesti. Joogatunti pohjautuu hathajoogaan. Harjoitus tulee olemaan dynaaminen, jotta säilytetään lämpö, kun harjoittelutila on melko viileä. Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni🙏 Terveisin Helena Nuyttens, Xhale

Ohjaan:
Torstaisin Jäkärlän hallilla

  • 17-18 Kehonhuolto
  • 18-19 Jooga

Hilla

Hilla

Moikka! Mä oon Hilla, 17v. Olen 4 vuotta ohjannut lasten liikuntaryhmiä. Lisäksi aloitin 2 vuotta sitten vetämään aikuisten kuntotreenejä ja kehonhuoltotunteja.

Minun tunneillani tullaan tekemään hyvällä mielellä lihas- ja kestävyyskuntoa kehittävää treeniä musiikin tahdissa. Tulen vetämään syyskaudella kahta eri ryhmää. Toinen treeni sisältää helppoja tanssillisia askelsarjoja, joiden avulla liikutetaan kroppaa monipuolisesti rennolla asenteella. Lisäksi tunnilla treenaamme lihaskuntoa kehonpainolla.
Toisella tunnilla tehdään Circuit-treeniä, eli treenataan lihaskuntoa ja voimaa erilaisilla pisteillä, vaihtelevin välinein ja liikkein. Lopputunnista tehdään lyhyt loppuverryttely/venyttely. Molemmat treenit tehdään täysin oman kunnon mukaan. Tunneilla annan vaihtoehtoja liikkeistä, jotta treenin saa sovellettua oman kunnon mukaiseksi.
Minun tunneillani tärkeintä on liikkua hyvällä mielellä.

Ohjaan:
Sunnuntaisin Jäkärlän hallilla

  • 17-18 Tanssillinen kuntotreeni
  • 18-19 Circuit

Maria

Maria

Moikka,
mä oon Maria oon TuWella aloittanut voimistelun 2007 Fanny joukkueessa. Lisäksi aloitin vuonna 2016 valmentajana joukkuueessa Frilla.

Olen muutaman vuoden pitänyt taukoa tanssista kokonaan mutta koko sinä aikana olen ollut mukana hallituksessamme jäsenenä.
Viime vuoden syksyllä aloitin uudelleen joukkueessamme @tuwefarssi ja nyt tänä vuonna siirryn valmennukseen uudessa joukkueessamme Felide, joka alkaa syksyllä ensimmäistä kertaa. Olen innokas ja rohkea lähtemään kaikkeen mukaan. 🤩
😊

Ohjaan:

 • VoimisteluStara Felide
  • maanantaisin 18-20 Moision koululla
  • torstaisin 17-19 Jäkärlän koululla

Anna

Anna

Moikka!
Oon Anna, yksi Feliden valmentajista.
Joukkuevoimistelua olen harrastanut koko lapsuusikäni ja jatkanut valmennuksen puolella sen jälkeen kun lopetin itse harrastamisen vuonna 2017. Aloitin valmentamisen alle 6-vuotiaiden hyvivointiryhmissä, jonka jälkeen aloin valmentamaan ensimmäistä joukkuevoimistelujoukkuetta. Hetken valmentamisen jälkeen jäin pois valmennuskuvioista, kunnes taas palasin valmennuksen pariin.
Koulutuksia olen ehtinyt käymään monia ja niitä löytyykin useampi. Minut voi myös bongata tuomaripöydän takaa aina kisakausien aikana. Kaiken tämän lisäksi kuulun myös seuran voimistelu ja tanssi hallitukseen.

Ohjaan:

 • VoimisteluStara Felide
  • maanantaisin 18-20 Moision koululla
  • torstaisin 17-19 Jäkärlän koululla

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste