Seuran hallitus päätti, että tällä kaudella ei keilata TuWe Rankingia. Sen tilalle tuli kausimestaruuskisat syksyllä ja keväällä ja lopuksi finaali. Syksyn kisa oli Turun mestaruuskisojen yhteydessä. Yhteinen kisaerä oli lauantaina 9.12. Samaan aikaan oli Turun sarjan naisten kierros Kupittaalla, joten osa heitti kisaa myös muuna aikana.

Kevään kisa on 100 % Openin yhteydessä maalis-huhtikuussa. Finaali keilataan hallimestaruuskisoissa toukokuussa. Kisassa käytetään keskiarvotasoituksia 190–130/80 %.  Finaaliin päässee miehissä MAB-sarjassa neljä, CD-sarjassa kuusi ja naisissa neljä tuwelaista. Luokka pysyy samana koko kauden ja molempiin kisoihin on osallistuttava.