TuWe Alénin johdolla kauteen (TS 15.04.2016)

Turun Weikkojen uusi päävalmentaja Jouni Alén lupaa joukkueensa haastavan kaikki naisten Ykkösen joukkueet. Alén otti päävalmentajan tehtävän  vastaan, kun Weikkoja pitkään luotsannut Marion Hällfors ei siviilikiireiltään enää ehtinyt joukkuetta valmentamaan.

Alén pääsee astumaan uusiin saappaisiin hyvä peruskallio allaan, sillä viimeksi Ykkösen keskikastiin sijoittunut TuWe on pientä vivahdetta lukuun ottamatta sama kuin viime kaudella. Haastavin muutos on tapahtunut maalivahtiosastolla, kun tyttöjen maajoukkuetason veskari Anna Tamminen siirtyi porilaiseen Nice Futikseen.

- Nähdäkseni kokonaisuus tässä joukkueessa tulee ratkaisemaan mahdollisen menestyksen. Sarjaan lähdetään luottavaisella mielellä, Alén painottaa.

Valmentaja myöntää, että sarjassa on paljon kovia ryhmiä vastassa.

- Tässä vaiheessa ei puhuta liigaan noususta, vaan katsellaan rauhassa mihin asti joukkueen rahkeet riittävät, kun nähdään vastustajien taso, Alén sanoi ennen lauantain h-hetkeä, jolloin kotikentällä Raunistulassa avausvstustajaksi juokseen Kruunupyyn IK Myran.

- Peliajatus on, että pyritään liikuttamaan palloa yksinkertaisemmin kuin ennen, tehokkuutta unohtamatta, Alén luonnehtii.

Turun Sanomat-VEIJO HEIKKILÄ

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste