Weikoilla alkukankeutta Ykkösen avauksessa

 

TuWe-IK Myran 1-4 (0-3)

Kauden ensimmäinen ykkösen ottelu ei sujunut Turun Weikoilta aivan niin kuin oli suunniteltu. Raunistulan kotikentällä vieraana käynyt Pohjanmaan IK Myran oli näin alkuun tylyn tuntuinen vastustaja. Koko pistepotti lähti Kruunupyyn joukkueen mukaan, eikä loppuluvut antaneet paljon selittelyille sijaa.

Jo ennen taukoa Myranin palloralli oli pannut Weikkojen maalivahdin Nea Laineen poimimaan pallon kolmasti vartioimastaan verkosta.

Vieraiden ensimmäinen tehoisku tuli jo kahdeksan minuutin kohdalla, kun Marie-Helen Prest viimeisteli joukkueensa 1-0 johtoon.

Pari pikamaalia lisää puolen tunnin tietämissä vei Myranin jo turvallisen tuntuiseen 3-0 johtoon.

Jessica Ayers ( 27 min.) ja Prest toisella henkilökohtaisella maalillaan antoivat Weikoille pikku haastetta toisella jaksolle.

Uuden valmentajan Jouni Alènin teesit alkoivat jatkossa purra, sillä vain viisi minuuttia toista kolmevarttista oli pelattu, kun TuWen viime kauden maalitykki Janniina Haapaniemi upotti kavennuksen Myranin verkkoon.

TuWen toivonkipinä kesti sitten 78 minuutille, ennen kuin vieraiden Chelsy Swackhamer lisäsi joukkueensa johtoa uudelleen.

Iltapäivän maalikarkelot oli siinä ja näin saatiin turkulainen avaus naisten ykkösessä käyntiin.

TS

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste