TuWe Kokkola F10:n vieraaksi lauantaina!

Kokkola F10 pelaa lauantaina 18.6 klo 15.00 Kokkolan keskuskentällä viimeisen pelin ennen kolmen viikon sarjataukoa. Vieraaksi saapuu TuWe Turusta.

Lauantain vierailija TuWe on parantanut peliään ja alla kolme peliä ilman tappiota. Muutama viikko siiten TuWe onnistui voittamaan sarjan kärkeen povatun JyPKin ja aiheuttamlla Jypkille kauden avaustappion. TuWe on kerännyt pelaamassaan kahdeksassa pelissä 10 pistettä ja on sarjassa kuudentena. Joukkueen paras maalintekijä on naisten liigassakin Tepsin riveissä pelannut Janniina Haapaniemi viidellä maalillaan.

Kotijoukkue Kokkola F10 jatkaa sarjassa ainoana ilman tappiota ja on sarjassa toisena samoilla pisteilla GBK:n kanssa, mutta tosin yhden pelin vähemmän pelanneena.

Kotijoukkueen päävalmentaja Petri Haapasalon mukaan joukkue on harjoitellut tällä viikolla maalintekoa. Mitään paniikkia ei olla otettu vaikka maaleja ei ole syntynyt hyvistäkään paikoista huolimatta. Se tärkein kummiskin on, että pisteitä on tullut. Huomiseen peliin tuo lisämausteen varmaan märkä kenttä joka varmaan tuo omat haasteensa molemmille joukkueille Petri toteaa lopuksi.

Lähde: Kokkola F10 kotisivut

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Maanantai
11.00 - 16.30
Tiistai
9.00 - 16.00
Keskiviikko
9.00 - 16.00
Torstai
11.00 - 16.30
Perjantai
9.00 - 16.00

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste