Kokkola vei pisteet Raunistulassa

 

TuWe-Kokkola F 10 1-3 (1-2)

10'  1-0 Asta Valkama

15'  1-1 Daniela Jungar

34'  1-2 Daniela Jungar

75'  1-3 Louise Arseneault

Turun Weikkojen tappiolistaan tuli yksi merkintä lisää, kun Kokkolan F 10 kävi lauantaina kaappaamassa naisten jalkapalloilun ykkösen ottelun sarjapisteet mukaansa Raunistulan keinonurmelta.

Ottelu alku toki lupasi kotijoukkueelle hyvää iltapäivää, kun Asta Valkama vei joukkueensa 1-0 johtoon kymmenen minuutin kohdalla.

Pohjanmaan tyttöjen Daniela Junger kuitenkin käänsi ottelun kulun kahdella tekemällään täysosumalla runsaan puolen tunnin sisään.

Kokkolalaisten voiton sinetöi sitten 75 minuutilla pallon Wekot-veskarin Linda Säätelän vartioimaan verkkoon 75 minuutilla upottanut Louise Arseneault.

TS

tsfutis

Kuvat: Ari Jalonen

 

 

Kympille pisteet Turusta!

Kokkola F10 kävi lauantaina pelaamassa Turussa TuWen vieraana. Tuloksena Raunistulan keinonurmella pelatussa ottelussa oli Kokkola F10 ansaittu vierasvoitto 1-3 (1-2

Ottelun ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat tarkkaa pelaamsta ja maalipaikoille ei päästy. Ottelun kymmenellä minuutilla oli kotijoukkueella vapari vasemmalta. Asta Valkama onnistuu ohjaamaan pallon maaliin ja näin kotijoukkue siirtyy 1-0 johtoon. Ottelun 15 minuutilla tuomitaan vieraille rangaistuspotku. Pirteästi pelannutta Louise Arseneaultia rikotaan rangaistuspotkun arvoisesti. Emmi Niskakangas asettuu ampumaan, mutta Kokkola F10:ssäkin pelannut Linda Säätelä aavistaa ja onnistuu torjumaan. Mutta eipä hätiä paluupallossa ensimmäisenä paikalla vieraiden Daniela Jungar joka onnistuu laukomaan pallon verkon perukoille ja tilanne tasan 1-1. Ottelun 24 minuutilla on kotijoukkue siirtyä johtoon vaparin seurauksena, mutta ohjaus tolpan kautta ohi. Ottelun 34 minuutilla nähdään vieraiden toimesta hieno maali. Daniela Jungar pelaa Louise Arseneaultin kanssa seinän ja pääsee vapaaksi ja onnistuu siirtämään vieraat 1-2 taukojohtoon.

Toisen jakson alkua leimaa vieraiden osalta loukkaantumiset. Ottelun 55 minuutilla joudutaan Patricia Träsk vaihtamaan pois. Hetki tästä niin vieraiden Satu Kivijärven luullaan loukkaantuneen, mutta tilanteesta selvitään vain lihaskrampilla. Mainittakoon, että vieraiden valmennusjohdon naama kramppasi ehkä hiukan tilanteesta johtuen. Ottelun viimeiset puoli tuntia olivat vieraiden hallintaa. Ottelun 60 minuutilla Matilda Nymanilla loistava paikka, mutta laukaus päin maalivahtia. 72 minuutilla Louise Arseneaultilla hyvä paikka, mutta laukaus vähän ohi oikean takatolpan. Minuutti tästä niin Sofia Rintala pääsee ohjaamaan ja kotijoukkueen maalivahti torjuu vaivoin kulmuriksi. Ottelun 75 minuutilla tulee vieraiden kannalta vapauttava osuma. Louise Arseneault pääsee vapaaksi Annika Viitasen syötöstä ja tarkka laukaus vasempaa tolppaa hipoen ja loppunumerot 1-3 ovat valmiit.

Vierasjoukkueen valmentaja Petri Haapasalo oli tyytyväinen voiton jälkeen. Tiedettin että tulee vaikea peli, mutta koko joukkue taisteli tosi hienosti tänään voiton eteen.

Kokkola F10 pelit jatkuvat ensi sunnuntaina 2.10 klo 14.00 Kokkolan keskuskentällä. Vastaan todella tärkeässä pelissä jatkon kannalta tulee JYPK Jyväskylästä.

Lähde: Kokkola F10 kotisivut

 

 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste