Hermuselle hattutemppu jäähyväisottelussaan

 

TuWen naisten viimeinen matkapeli suuntautui kauniissa syyssäässä Kouvolaan Kymenlaakson Sähkö stadionille.

Hyvissä olosuhteissa pelatun ottelun alku näytti varsin hyvältä vieraiden näkökulmasta, kun Saana Kallio vei kulmapotkutilanteesta joukkueensa 0-1 johtoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen.

Parinkymmenen peliminuutin jälkeen tilanne muuttui tyystin viimeistä kotiotteluaan pelanneen Susien konkarin Satu Hermusen otettua tahtipuikon haltuunsa. TuWe menetti johtoasemansa Hermusen tasoittaessa puntit. Hän onnistui maalinteossa toistamiseen vähän ennen ensimmäisen puoliskon loppua, ja vielä kertaalleen toisella puoliajalla reilun tunnin pelin tienoilla.

Vieraiden päät eivät painuneet takaiskuista huolimatta, vaan he jaksoivat loppuun asti yrittää kuroa vastustajan etumatkaa umpeen, mutta pelikellossa ei riittänyt minuutteja paremman lopputuloksen aikaan saamiseen, joten turkulaisten oli tunnustettava kotijoukkue tällä kertaa paremmaksi loppulukemin 3-1.

TuWen naisten kausi päättyy viikon kuluttua kotiareenalla Raunistulassa, jolloin päätösottelun vieraaksi saapuu tuttuakin tutumpi vastustaja PKKU.

Sudet-TuWe 3-1 (2-1)

6'    0-1 Saana Kallio

20'  1-1 Satu Hermunen

39'  2-1 Satu Hermunen

64'  3-1 Satu Hermunen

 

Kuvat: Ari Jalonen

Sudet otteluennakko:

TuWe Kymenlaakson Sähkö stadionille

Turun Weikkojen vierasottelut ovat sujuneet hyvin. Joukkue on pelannut 10 ottelua vieraissa. Voittoprosentti näistä otteluista on 40. Maaleja joukkue on vieraissa iskenyt 11 ja päästänyt 29. Pisteitä vieraista on kertynyt 12. Kaiken kaikkiaan joukkueella on pisteitä kasassa 22. Tämä kertoo sitä, että Susilla on tänään vastassaan vahva vierasjoukkue.

Tuwen maalintekovastuuta on kauden aikana kannattelut #9 Janniina Haapaniemi. Hän on viimeistellyt tähän mennessä 7 osumaa. Toiseksi parhaiten joukkueesta on maalinteossa onnistunut kokenut toppari #5 Eveliina Kivikoski neljällä osumallaan.

Vielä yhtenä nostona kannattaa joukkueesta mainita maalivahti #32 Linda Säätelä. Hän liittyi joukkueeseen heinäkuun lopulla. Linda on pelannut Naisten Liigaa sekä Merilappi Unitedin että Kokkola F10 paidassa. Kuudessa pelaamassaan ottelussa hän on pitänyt nollan kolmesti!

Sudet voittivat vieraissa viime viikonloppuna sarjajumbo Pallo-Iirot 6-2. tämän tuloksen ei saa antaa hämätä, sillä tämän päivän vastustaja on aivan eri luokkaa. Vaikkakin keväällä Sudet peittosivat TuWe:n Turussa maalein 2-1, täytyy ottelua kotijoukkueen näkökannasta lähteä pelaamaan nöyrästi vastustajaa kunnioittaen. Kuten TuWen valmentaja Ari Jalonen Turussa ottelun jälkeen totesi, ”Yritystä riitti loppuun saakka ja pieni työtapaturma tuo ottelun lopputulos oli”. TuWella on siis jäänyt jotain hampaakoloon keväästä ja joukkue on varmasti ärhäkkäällä pelipäällä Saviniemeen saapuessa.

Susien kotiottelut ovat sujuneet hyvin. Kymmenestä pelaamastaan ottelusta joukkue on käärinyt seuraavanlaisen saldon: 5 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 tappiota. Maaleja kotiotteluissa Sudet ovat tehneet 20 ja päästäneet 15. Tämän päivän ottelusta ovat varmuudella poissa Maarit Gummerus, Kaisla Karppinen ja Janette Janatuinen sekä loppukauden PEPOssa pelannut Tanja Teitto.

Viikon harjoitukset ovat sujuneet suotuisissa merkeissä, joten joukkue yrittää toistaa keväisen työtapaturman ja päihittää turkulaiset myös kotikentällään. Sarjassa Sudet voivat voitolla kivuta IK Myranin ohitse viidenneksi. TuWe tarvitsee vielä voiton varmistaakseen sarjapaikkansa, jos sen alapuolella olevat joukkueet VJS ja PKKU onnistuvat voittamaan omat ottelunsa. Näin ollen panosta ottelussa on molemmilla joukkueilla ja turkulaisilla eritoten taistelussa sarjapaikastaan.

Tervetuloa viihtymään ottelussa Susien vieraana!

Lähde: Sudet kotisivut

 

   

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste