Pelaajaesittelyssä Asta Valkama

Seuraavaksi saatte tutustua Asta Valkamaan.

Asta on aloittanut pallon potkimisen Maskun Palloseurassa, josta siirtyi Turun Pyrkivään. Vuonna 2014 Asta solmi sopimuksen TuWettarien kanssa.

Tämä suustaan sulava, hymyilevä ja hyväntuulinen neitokainen on suorittanut lähihoitajan opinnot ja valmistuu pian fysioterapeutiksi.

Numero seiskan vahvuuksiin pelikentällä kuuluu hyvä ja periksiantamaton asenne sekä fyysinen pelaaminen, vaikka välillä tuntuukin että hän on peliasennoiltaan kuin suoraan Kuoleva joutsen -näytelmästä...

Tiesittekö, että Valkama vierastaa halauksia? Kentällä "halaamista" ja repimistä (eihän siellä tietty edes revitä) ei siis tähän lasketa, mutta pelkkä lämminsydäminen, ystävällinen halaus kuuluu Astan epämukavuusalueelle.

Kovasti kanssapelaajat yrittävät Valkamaa silloin tällöin halata, ja vastakaikuna toimii lähinnä tikkumainen keho sekä vaivautunut naama irvistelevällä hymyllä.

Eli, käykääpä ihmeessä halaamassa Astaa kun seuraavan kerran näette hänet.

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste