HPS jatkoi voittoputkeaan nyt TuWe:n kustannuksella

Katso kooNaisten Edustus nappasi neljännen peräkkäisen voiton Naisten Ykkösessä, kun se kaatoi TuWe:n selvin lukemin 5-0. 

Ottelu lähti käyntiin täysin kotijoukkueen hallinnassa ja vieraat tiputtivat kaikki 10 kenttäpelaajaansa omalle kenttäpuoliskolleen. Ennen ottelua arveltua aktiivista prässipelaamista ei vierailta nähty pelin alusta, vaan kotijoukkue sai rauhassa nostaa pallonhallintansa vieraiden kenttäpuoliskolle.

Vierasjoukkue TuWe oli selvästi lähtenyt otteluun tiiviin puolustuspelaamisen kautta ja he pyrkivät pitämään HPS:n maalittomana mahdollisimman pitkään. Kotijoukkue oli kuitenkin varautunut tähän viikolla harjoituksissa eikä maalittomaksi jääty tänäänkään. Ensimmäinen osuma syntyi jo 11. minuutilla, kun HPS:n Hanna Onufriew syötti Piipa Kämpille, joka pääsi tuikkaamaan pallon TuWe:n maalilla pelanneen Linda Säätelän ohi. 

Seuraavaksi oli edellisen maalin esityön tehneen Onufriewin vuoro osua. Puolustaja Minna Pelkonen keskitti pallon yli TuWe:n puolustuksen ja Onufriew pääsi nostamaan pallon yli Säätelän, vieden HPS:n jo 2-0 johtoon. Ja vain kolme minuuttia edellisestä, Eevi Holopainen syötti Ella Andbergille, joka laukoi kotijoukkueen jo 3-0 johtoon 24. minuutilla. 

Toinen jakso oli jo hieman pirteämpää pelaamista vierailta ja se pystyi muutamia kertoja riistämään pallon HPS:ltä, mutta vaarallisille paikoille se ei päässyt. TuWe:lla oli toisella puoliajalla pienoinen jakso, jolloin se pääsi hallitsemaan hetkellisesti palloa, mutta sen enempää vieraat eivät tänään pystyneet vahvaa kotijoukkuetta huojuttamaan.

76 .minuutilla Onufriew osui toistamiseen vieden HPS:n jo neljän maalin johtoon ja 78. minuutilla Ella Andberg keskitti ja Piipa Kämppi pääsi puskemaan aivan vieraiden maalivahdin edestä pallon verkkoon. 5-0 HPS:lle.

Tämä oli myös päätöslukema, jonka myötä HPS jatkaa voittoputkeaan ja nousee sarjakärkeen. Se on voittanut viimeiset neljä otteluaan eikä sille ole tehty viimeiseen kolmeen otteluun yhtään osumaan. Tämä lupaa hyvää seuraavaa ottelua varten, joka on jo kolmen päivän päästä Tampereella, jolloin vastassa on TPV. Silloin lähdetään hakemaan kolmea pistettä Mansesta!

Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin kaksi maalia viimeistellyt ja yhden syötön antanut Hanna Onufriew.

Katso kooste ottelusta tästä

Naisten Ykkönen

HPS - TuWe 5-0

Maalit:

11min Piipa Kämppi
21min Hanna Onufriew
24min Ella Andberg
76min Hanna Onufriew
78min Piipa Kämppi

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste