Naisten edustuksen taustat jatkavat kaudella 2023

Joukkueen ensimmäinen kausi Naisten Kakkosessa yhdentoista Naisten Ykkösessä pelatun vuoden jälkeen on nyt takana päin ja katseet on käännetty kohti uutta kautta 2023.

Turun Weikot Jalkapallo ry on sopinut koko tutun valmennusryhmän, sekä muiden taustojen kanssa jatkosta kaudella 2023.

Päävalmentajana jatkaa Jari Pullinen yhdessä valmentaja Jarno Koivusen kanssa.

Valmennustiimissä ovat mukana omilla erikoisosaamisalueillaan myös psyykkinen valmentaja Jannica Finnberg-Harju ja fysiikkavalmentaja Timo Viljanen.

Joukkueen huollosta vastaavina nähdään edelleen Pauliina Tuloisela ja Heidi Ristiluoma sekä joukkueenjohtajana  Ari Jalonen.

- Kausi 2022 oli meille tavallaan totuttelemista uuteen sarjatasoon ja melko lailla uusiutuneeseen joukkueeseen. Uusia pelaajia tuli mukaan kauden aikana kahdeksan.

- Hieman tahmean alun jälkeen vauhtiin päästyämme sarjan neljättä sijaa voidaan pitää ihan kelpo suorituksena. Aivan tavoitteisiin ei kuitenkaan ylletty, joten paljon jäi positiivista haastetta ja tehtävää tulevaan kauteen, saadaksemme tehtyä ”hyvästä vielä paremman”

- Kuluneesta kaudesta mieleen jäi myös se, että vältyimme vakavammilta loukkaantumisilta, jotka olisivat päättäneet pelaajan kauden kokonaan. Pienemmistä haavereista selvittiin kohtuullisilla toipumisajoilla.

- Kauden 2023 tavoitteen asettelu ei tule poikkeamaan edellisestä. Suunta ja tavoite säilyvät kohti sarjan paalupaikkaa, kertoo vastuuvalmentaja Jari Pullinen.

- Toiveenamme, että näkisimme mahdollisimman monen mukana olleista pelaajista kauden vaihtumisen jälkeen tutussa ja toimivassa tiimissämme, lisäävät TuWen naisten edustuksen toimihenkilöt.

Uuden kauden 2023 toiminta alkaa viikolla 47. Harjoitukset ovat avoimia vuoden vaihteeseen saakka.

Yhteystiedot ja tapahtumakalenteri löytyvät joukkueen kotisivulta.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään ryhmäämme, ota yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin tai pelaajiin.

Olet lämpimästi tervetullut mukavaan ja iloiseen joukkoomme!

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste