Neljäs TuWe Ranking, Alexander ja Topi voittoihin

 

Tuwe Rankingin neljäs osakilpailu keilattiin la 7.1. perinteisesti päivää ennen Turun sarjan kierrosta.

Erikoiskisana oli menossa Keilakerhon turnaus, jossa olosuhteena oli 42 jalkaa ja 21,43 ml öljyä. Osallistujia oli MAB-sarjassa seitsemän, joista kuusi heitti selvästi yli oman keskiarvonsa. CD-sarjassa osallistujia oli 11, joista puhtaana kuusi heitti yli oman  keskiarvonsa. Rankingin sääntöjen mukaan keilaaja pysyy koko kauden siinä sarjassa, jossa hän on ensimmäistä osakilpailuaan heittäessään. Näin tammikuussa tapahtuvat mahdolliset luokkamuutokset eivät vaikuta kilpailuun.

MAB-sarjan voittoon keilasi Alexander Lindstedt keskiarvolla 203.00. Jori Kaijanen keskiarvolla 197.17 tuli toiseksi. CD-sarjan ylivoimainen voittaja oli Topi Myllymäki keskiarvolla 193.17, toiseksi tuli Marja Hongisto (176.00) ja kolmas Markku Fredrikson (175.17).

Yhteistuloksissa MAB-sarjaa johtaa Jori Kaijanen, toisena Jari Rantanen ja kolmantena Erkki Wiik. CD-sarjan viisi parasta ovat Marja Hongisto, Markku Fredrikson, Jouni Teppo, Päivi Huoponen ja Martti Uuttu. Kaikki tulokset ovat nähtävissä kohdassa TuWe Ranking.

Seuraavan osakilpailun ajankohta on vielä epäselvä. Alustavan aikataulun mukaan se olisi 11.3., mutta silloin on miesten ja naisten valtakunnansarjakierrokset.

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste