100 % Openin ensimmäinen viikko keilattu

 

Oman erikoiskisamme, 100 % Openin ensimmäinen viikko on keilattu. Kisaan on osallistunut tähän mennessä 33 keilaajaa, joista naisia on yhdeksän. Naisille on nyt ensimmäistä kertaa neljä kiintiöpaikkaa loppukilpailuun. Kolmen sarjan suorituksia on tullut 68. Kisalla on ollut hyvä alku!

Kisan neljän kärki on Lauri Hautala 1363 (TusKa, D, tasoitus 384), Markku Fredrikson 1350 (TuWe, C, tasoitus 204), Alexander Lindstedt 1314 (TuWe, B, tasoitus 66) ja Jarmo Ojanen 1300 (ÅIFK, C, tasoitus 150). Viimeinen suoraan loppukilpailuun oikeuttava tulos on 1203.

Loppukilpailuun pääsee yhteensä 24 keilaajaa: 16 parasta 3+3 sarjan tulosta, neljä parasta 3+3+3+3 sarjan tulosta ja neljä naista, jotka eivät ole kahdessa edellisessä ryhmässä mukana.

Kisan kaksi kohderyhmää ovat aloittelevat keilaajat ja juniorit. Ensimmäisellä viikolla keilasikin jo kaksi TuWen junnua, joilla kummallakaan ei ollut kokemusta aikaisemmin yksilökisoista. 

Samassa yhteydessä keilataan myös TuWen kausimestaruuskisan toinen osio. Ensimmäinen osio oli joulukuussa Turun mestaruuskisojen yhteydessä. 

 

© Turun Weikot ry

Logo - Turun Weikot

(02) 233 7207
toimisto@turunweikot.fi
Mikonkatu 2, 20100 Turku

Toimiston aukioloajat

Päivystämme toimistolla tarvittaessa. Sovi asiasta erikseen ottamalla yhteyttä.

Turun Weikot Ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Seuran lajivalikoimassa ovat jalkapallo, keilailu, nyrkkeily, voimistelu ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa toimii aktiivinen veteraanikerho ja hyvinvointiliikuntaan keskittyvä jaosto.

Seura on vuosien saatossa menestynyt useissa lajeissa (kts. seuran historia)

Hallituksen puheenjohtaja on Ari Normasto ja toiminnanjohtaja Ari Jalonen.

Turun Weikkojen säännöt

Seuran tietosuojaseloste